Hoe drie huilbaby’s een corporate carrièrejager op zijn eigen ondernemerspad zetten. En hij echt wat kon betekenen.

Meer over Jeroen zelf

Waar komt zijn ervaring vandaan? Wat was zijn eigen ondernemersreis? En welke mooie en harde lessen heeft hij ervaren waardoor hij naast bourgondiër ook Health nerd is geworden?

Jeroen’s loopbaan

Jeroen Lampe komt uit een echte Fries-Drentse ondernemersfamilie en zit vol met ondernemers-DNA. Veel van zijn vrije tijd en vakanties bracht hij in de family business door; daarom wist hij al vroeg dat klanten blij worden van oplossingen en niet producten.

Toch koos hij voor de grote stad en een corporate. Na een studie Financiële Bedrijfskunde in Amsterdam, heeft hij bij ABN Amro als marketeer/business developer allerlei diensten gelanceerd waar klanten blij van werden. Van beleggingsdiensten, een radicaal en succesvol pensioenconcept, drie voorlopers van Tikkie tot een platform tegen zwarte tickethandel. Hij was de grondlegger van de Incubator. Door het bedenken en uitvoeren van tientallen bootcamps en innovatietrajecten en het lanceren van nieuwe concepten weet hij als geen ander hoe je van een idee een succesvolle business maakt in een organisatie. Dat het gaat om mensen, niet om ideeën. En dat gelijk hebben iets anders is dan gelijk krijgen. Eigenlijk met de kennis van nu: Hoe wordt je succesvol intern ondernemer?

Ondernemerschap is goed

Vanuit sterke persoonlijk gedreven motivatie (drie huilbaby’s), heeft hij een succesvolle uitgeverij opgezet, waarmee hij met zijn ex-vrouw meer dan 40.000 boeken heeft verkocht en ze samen vele families hetzelfde leed hebben bespaard.

Daarnaast is hij in 2007 de advies webwinkel Ikbenmama.nl gestart, heeft deze met een supergoed team in zeven jaar succesvol uitgebouwd. Mede dankzij de duizenden uitstekende reviews, 9.2 gemiddeld, heeft hij twee keer een Thuiswinkel Award mogen winnen.

Sinds de verkoop van zijn E-commerce business in 2014 doet Jeroen wat hij het liefst doet; meedenken en meedoen met ondernemers en ze te helpen groeien zodat ze sneller en beter hun doelen halen. Tientallen ondernemers (zie reviews) heeft hij zo geholpen met groei. Persoonlijk en praktisch, want het ondernemersverhaal erachter vind hij tof en geeft de drive om echt een verschil te maken. Vanwege hun passie en drive, heeft Jeroen ook een zwak voor startende ondernemers.

Prive

Hij woont in het prachtige Huizen tussen bos, hei en water samen met drie prachtige dochters en een eigenwijze zoon. Hij heeft de nodige tegenslagen gehad in het leven die hem wijzer en uiteindelijk ook veel gelukkiger hebben gemaakt. Dit geeft hij ook graag door; de groei van de ondernemer-zelf is vaak een bepalende factor.

Hij is positivo en combinatie van een bourgondiër meets health nerd, believer in persoonlijke ontwikkeling en gek op boeken. Zijn hobby’s zijn echte gesprekken onder een mom van een gezellige borrel, hardlopen, klussen en Formule 1-nerd zijn.

Jeroen vertelt en deelt graag zijn verhaal zodat anderen daar hun voordeel daar mee kunt doen. Hij vindt ondernemende mensen tof, hoort nog liever hun dromen, hun ondernemersverhalen om het praktisch en persoonlijk realiteit te helpen maken.

 

Neem je contact op? Ondernemende mensen vind ik tof, leer ik altijd van en geef ik graag praktische inspiratie.

WhatsApp metJeroen Lampe

Liever appen?

whatsapp logo
WhatsApp me!
form

Vrijblijvend kennismaken?